0318 - 66 80 08

Over Vergelijk-Makelaarskantoren.nl

De website Vergelijk-Makelaarskantoren.nl is ontwikkeld door het team van 4offertes.nl. De website heeft als doel het voor mensen die op het punt staan hun huis te gaan verkopen, eenvoudig te maken om goede, prettige verkoopmakelaars te vinden en te vergelijken.

Vergelijk-Makelaarskantoren.nl stelt tegelijkertijd verkoopmakelaars in staat om relevante aanvragen te ontvangen die direct aansluiten bij hun diensten en werkgebied.

Kwaliteit is het uitgangspunt

Vergelijk-Makelaarskantoren.nl hecht veel waarde aan de kwaliteit van de aanvragen. Wij willen dat aanvragers goede, heldere informatie ontvangen van de aangesloten verkoopmakelaars. Tegelijkertijd willen wij dat deelnemende verkoopmakelaars enkel goede, bruikbare aanvragen ontvangen waar zij concreet mee aan de slag kunnen en willen gaan.

Als platform bewaken wij die kwaliteit, zodat wij zeker weten dat zowel aanvrager als verkoopmakelaar goed geholpen wordt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Vergelijk-Makelaarskantoren.nl? Maak gebruik van het contactformulier of neem tijdens reguliere werktijden contact op via telefoonnummer 0318 - 66 80 08.


Vergelijk direct makelaarscourtages in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van makelaars in uw regio.


De voordelen

  • Vier goede duidelijke offertes
  • Inzicht in kosten en mogelijkheden
  • Geheel gratis en vrijblijvend

Hoe het werkt

  • Beschrijf uw wensen
  • Wij sturen uw gegevens door
  • Ontvang gratis 4 offertes

Makelaarstarieven

Makelaarstarieven kunnen aanzienlijk verschillen. Het courtage is in de regel een percentage van de verkoopprijs. Vergelijk direct courtages in uw regio.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op voor vragen. Wij zijn op werkdagen telefonisch, per fax en per mail bereikbaar.

T: 0318 - 66 80 08
F: 0318 - 89 02 52
E: info@vergelijk-makelaarskantoren.nl