0318 - 66 80 08

Makelaars vergelijken

Als u van plan bent om uw huis te verkopen, dan is het inschakelen van een goede, capabele verkoopmakelaar een logische zet. Alleen welke verkoopmakelaar kiest u en waarom? Het vinden van een goede verkoopmakelaar begint bij het vergelijken van makelaars in uw regio.

Een keuze maken op basis van uw wensen

Door makelaars te vergelijken, krijgt u inzicht in de kosten en kwaliteit van iedere makelaar. De kosten zijn in basis afhankelijk van uw wensen: regelt de verkoopmakelaar de verkoop van uw huis van A tot Z, of neemt u diverse taken van de makelaar over om zodoende kosten uit te sparen?

Vergelijk kosten per makelaar

De kosten van makelaar kunnen op verschillende manieren zijn opgebouwd. Een traditionele verkoopmakelaar hanteert opstartkosten en hanteert aanvullend een courtage: een zogenaamde beloning voor de verkoop van de woning, bijvoorbeeld 1,5% van de verkoopprijs. 

Andere makelaars hanteren een vast tarief (all-in tarief). Omdat makelaars in de regel hun tarieven niet openbaar maken op hun websites, laten de kosten per makelaar zich moeilijk vergelijken. De oplossing is het aanvragen van meerdere offertes bij makelaars in uw regio.

Offertes geven inzicht in prijs én kwaliteit

Als u makelaars vergelijkt via Vergelijk-Makelaarskantoren.nl, dan krijgt u direct inzicht in de kosten per makelaar in uw gebied. De offertes zijn gratis en vrijblijvend, waardoor u tot niets verplicht bent. Op basis van de offertes kunt u geschikte makelaars uitnodigen ter kennismaking.


Vergelijk direct makelaarscourtages in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van makelaars in uw regio.


De voordelen

  • Vier goede duidelijke offertes
  • Inzicht in kosten en mogelijkheden
  • Geheel gratis en vrijblijvend

Hoe het werkt

  • Beschrijf uw wensen
  • Wij sturen uw gegevens door
  • Ontvang gratis 4 offertes

Makelaarstarieven

Makelaarstarieven kunnen aanzienlijk verschillen. Het courtage is in de regel een percentage van de verkoopprijs. Vergelijk direct courtages in uw regio.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op voor vragen. Wij zijn op werkdagen telefonisch, per fax en per mail bereikbaar.

T: 0318 - 66 80 08
F: 0318 - 89 02 52
E: info@vergelijk-makelaarskantoren.nl